Школьнику и Студенту
0 голосов
8 просмотров

PASSIVE
FORM9
Choose the correct form.
1.”Robinsob Crusoe” … by Daniel Defoe.
a). is written b). was written c). wrote
2.By the time you come the work … .
a). was done b). will be done c). will have been done
3.When I came a new song … .
a). was being performed b). was performed c). was performing
4.I … still … .
a). was asked b). am… being asked c). have … been asked
5.A new subject … next year.
a). is taught b). will have been taught c). will be taught
6.The rule… by the end of the lesson.
a). has been explained b). had been explained c). was explained
7. The telephone … by A. Bell.
a). was invented b). is invented c). has been invented
8.A bad mark … to him by the teacher.
a). is given b). has been given c). was given
9.Her children … lightly but warmly.
a). are dressed b). dress c).are being dressed
10. Her reply … highly.
a). will be appreciated b). will have been appreciated
11.You last homework … badly.
a).is written b). has been written c). was written
12.The holiday dinner …already … .
a). was cooked b). had been cooked c). has been cooked
13. The natural resources of this country … barbarously before it became independent.
a). had been exploited b). were exploited c). are exploited
14.I … English by my friend.
a). teach b). am taught c). am being taught
15.I … her secret.
a). had been told b). was told c). will tell

спросил от (92 баллов) в категории Английский язык | 8 просмотров

1 Ответ

0 голосов

1. b
2. b
3. a
4. b
5. c
6. b
7. a
8. c
9. a
10. a
11. c
12. b
13. a
14. c
15. c

ответил от (70 баллов)
Здравствуйте! На сайте Otvet-Master.ru собраны ответы и решения на все виды школьных задач и университетских заданий. Воспользуйтесь поиском решений на сайте или задайте свой вопрос онлайн и абсолютно бесплатно.
10,984,878 вопросов
13,471,016 ответов
8,518,553 комментариев
4,909,216 пользователей